KAF OPEN PODIUM: KAFTIVAL – 27 SEPTEMBER 2019

Kaftival2018-99

SAVE THE DATE | KAFTIVAL 2019

KAFTIVAL 2016

KAFTIVAL 2017

KAFTIVAL 2018

Als je naar de plattegrond van KAFTIVAL 2018 valt er eigenlijk nog weinig te overtuigen. Het is een mega, divers festival voor alle doelgroepen. De plek om met je vrienden een onvergetelijke avond te beleven!

If you didn’t already know…

KAFTIVAL is het jaarlijks terugkerende indoorfestival van Kunstlinie Almere Flevoland. (KAF). Tijdens KAFTIVAL verandert het multifunctionele cultuurgebouw in Almere in een bruisend festival met diverse podia en een uiteenlopende programmering. Met KAFTIVAL als kickoff van het culturele seizoen laat KAF zien wat jij kunt verwachten in de nieuwe (pop)programmering. Het aanbod varieert van popconcerten, jamsessies, cabaret, masterclasses, dansbattles en clubnachten: zo ook de programmering van KAFTIVAL.

Bestel nu alvast je kaarten voor KAFTIVAL 2019!

36