KAF OPEN WORKSHOPS: CONFIDENCE – 9 FEBRUARI 2019

CONFIDENCE IS BACK!
kaf_036

Bij Confidence krijgen dansers de kans om lessen en masterclasses te volgen van internationale professionals op het hoogste niveau. Afgelopen juni vond de eerste editie van Confidence plaats met Kaelynn ‘KK’ Harris, Zacc Milne en Mecnun Giasar  Deze editie werkt KAF samen met drie Nederlandse curatoren: Shay Latukolan, Suela Wilsterman en Robeathy Corea. Op zaterdag 9 februari geven zij ieder een workshop en nodigen allemaal een van hun helden uit om dit ook te doen. Deze special guests worden in de komende weken aangekondigd via de Instagram en Facebook van KAF Open.

 

Blok A (10:00 – 12:45) wordt gegeven door Shay Latukolan + special guest (to be announced)

Shay Latukolan kun je kennen als choreograaf van de populaire TV programma’s ‘Dance Dance Dance’ en ‘Battle On The Dancefloor’. Naast TV programma’s choreografeert Shay voor commercials van grote kledingmerken als G-star en geeft hij inspirerende workshops aan dansers over de hele wereld.

Blok B (13:00 – 15:45): Suela Wilsterman + special guest (TBA)

Blok C (16:00 – 18:45): Robeathy Corea + special guest (TBA)

That ain’t even all…

Daarnaast vindt er komende editie voor het eerst ’s avonds een crew competitie plaats die gericht is op zelfontwikkeling; per onderdeel krijgen 15 crews de kans om zich te bewijzen op het podium, met de mogelijkheid om een dagdeel gecoacht te worden door een van de masters.

35