KAF OPEN Podium – 28 juni 2018

KAF OPEN Podium

Met een repetitieruimte, fotostudio, muziekstudio en mode atelier bieden wij jong Almere de ruimte om hun talenten te ontwikkelen. Zonder grenzen creatief bezig zijn. Wat is dat fijn! Een grote groep jongeren heeft zich de afgelopen tijd volop kunnen ontwikkelen. En dan nu, op  donderdag 28 juni, nodigen wij jou uit om te beleven wat er in de studio’s is gebeurt tijdens KAF OPEN Podium: de feestelijke afsluiting van het seizoen.

KAF OPEN Podium Programma

Dance Court Open Dansworkshops
Dance Court is hét podium voor creatief danstalent in Almere, met wekelijks lessen van professionals die uitblinken in hiphop, urban en Afrohouse. Tijdens KAF OPEN Podium kun je een toffe workshop volgen van deze twee topdansers:

Romario Doorson 19.30 – 20.15 uur
Bekend om zijn rauwe urban dansstijl, funky grooves en new school moves zal Romario je uitdagen nóg meer uit jezelf te halen.

Dalvin Deira 20.15 – 21.00 uur
Dalvin ademt en leeft voor Afro dance. Niet gek dat hij met Afrovibes de winst te pakken had bij de tv-show Everybody Dance Now. Kom naar zijn les en leer de nieuwe Afro moves.

KAF OPEN Live Room Jam 19.00 – 21.00 uur

Een enorme ruimte met een complete backline, bestaande uit gitaren, keyboards en een drumstel. Begint het bij jou al te kriebelen? Tijdens de Live Room Jam sessie nodigen we je uit om je muzikale kunsten te vertonen. Samen met andere bandleden lekker jammen! Bespeel je geen instrument? Dan mag je natuurlijk ook toekijken en meegenieten.

KAF OPEN Studio Sessie 19.00 – 21.00 uur

Beats maken, mixen, opnemen en masteren. Als muziekproducer bepaal jij de sound van nu. Waren producers voeger vaak op de achtergrond, tegenwoordig zijn het de grootste sterren. Heb jij nog wat beats liggen? Of wil je graag beginnen met produceren? Kom dan naar KAF Open Studio Sessie en laat je producties horen aan platenlabel Van Klasse: het label van de bekende producer, dj en rapper Esko.

CKV & Theater DEGASTEN Sneak Peak 19.00 uur, 19.45 uur en 20.30 uur (3x)

Dit seizoen heeft een groep aanstormend theatertalent uit Almere gewerkt aan zelfgeschreven solo’s. Deze zijn tot stand gekomen met ondersteuning van theater DEGASTEN. Een jongerentheatergezelschap dat bekend staat om hun rauwe, fysieke, interdisciplinair montagetheater dat dicht op de huid van het publiek wordt gespeeld. Tijdens KAF OPEN Podium krijg jij een exclusieve sneak peak!

PS: Barst jij ook van creatief talent? Maar heb jij niet de ruimte om te creëren? KAF OPEN heeft die wel! Als je naar KAF OPEN Podium komt, kun je direct de ruimtes en mogelijkheden bekijken. Het zou leuk zijn om je in het nieuwe seizoen te verwelkomen! Kun je niet wachten? Boek nu al een ruimte!

0