KAF OPEN Workshops: Theater door DEGASTEN

DEGASTEN // CKV | WORKSHOP THEATER | 1, 8, 15, 22, 29 MEI + 5, 12, 19 JUNI | 19.00 – 21.00
DEGASTEN ken je misschien als het jongerentheatergezelschap uit Amsterdam. Ze staan bekend om hun montagetheater dat dicht op de huid van het publiek wordt gespeeld, confronterend maar zeker ook humoristisch. Dat zijn precies de twee kernwoorden waarmee je DEGASTEN omschrijft. De voorstellingen van DEGASTEN gaan altijd over actuele onderwerpen en het thema staat altijd dichtbij de belevingswereld van hun jonge spelers. Niemand minder dan theaterdocente Nilay Ceber en peer educator Sherazade Fritze zullen de lessen geven. Dus, wil jij zelf verhaallijnen aandragen die worden omgezet naar theatrale, intense vertalingen? Go for it! De workshop bij ‘KAF OPEN in samenwerking met CKV’ duren 2 uur en vinden plaats op de dinsdag van 19.00 – 21.00

Kost: 25,00 voor 8 lessen. Instromen kan altijd. Inschrijven doe je HIER!

www.ckvalmere.nl

0