KAF OPEN Workshops: Muziekproductie door Krankjoram (VanKlasse)

KRANKJORAM // VANKLASSE | WORKSHOP MUZIEKPRODUCTIE | 1, 8, 15, 22, 29 MEI + 5, 12, 19 JUNI | 18.00 – 20.00
Joram Letlora, beter bekend als Krankjoram is de 25-jarige Almeerse muziekproducer die het heeft gemaakt tot de welbefaamde New Wave formatie. Hij produceerde beats voor o.a. Boekoesam, Lil’Kleine en Esko en stond in 2015 samen met New Wave op het podium van muziekfestival Lowlands. Tijdens het New Wave schrijverskamp heeft Krankjoram veel gewerkt met de beste producers van Nederland en het is tijd om deze kennis aan jou over te dragen. Ben jij degene die de nieuwe hit van Ronnie Flex wilt produceren? Schrijf je dan nu in voor de workshop muziekproductie. De workshops bij  ‘KAF OPEN in samenwerking met VanKlasse’ duren 2 uur en vinden plaats op de dinsdag van 18.00 – 20.00.

Kosten: 25,00 voor 8 lessen. Instromen kan altijd. Inschrijven doe je HIER!

www.vanklasse.nl

0