KAF OPEN Workshops: Afro Dance + Dance Video Shoot

DALVIN DEIRA // DANCECOURT | WORKSHOP AFRO DANCE + DANCE VIDEO SHOOT | 4, 11, 18, 25 MEI + 1, 8, 15, 22 JUNI | 19.00 – 20.00
Dalvin is pas 18 jaar en nu al dé hipste danser uit de stad. In 2015 won hij met zijn dancecrew Afrovibes het TV-programma ‘Everybody Dance Now’, het is dus niet zo gek dat die op het moment een veel gevraagd danser is voor verschillende grote events. Dalvin’s hart ligt vooral bij de Afro moves en we moeten zeggen die zijn dan ook té gek. Exclusief bij Dance Court geeft Dalvin elke week les, klaar om jou de beste moves te leren. Let op: het gaat niet alleen om een dans workshop, er is meer… In dans is het fijn als je jezelf kunt promoten door middel van video’s. Daarom zorgen wij ervoor dat er elke 4e les een video-shoot wordt geschoten door een professionele filmmaker. Na deze workshop ga je dus niet alleen naar huis met de sickste moves, maar ook 2 video’s voor eigen promotie. De workshop bij “KAF OPEN in samenwerking met Dance Court’ duren 2 uur en vinden plaats op de vrijdag van 19.00 – 20.00.

Kost: 25,00 voor 8 lessen. Instromen kan altijd. Inschrijven doe je HIER!

www.dancecourt.nl

1