DIY CLOTHING BRANDS: SMIB WORLD EXPO EDITIE

Wat mij opviel toen ik bij de opening van de 2 nieuwe verdiepingen was, van de zogenoemde SMIB expo, was de vele hoeveelheid aan fashion. En dan bedoel ik niet algemeen bekende shit maar hele specifieke fashion.
KOOPA

Wat mij opviel toen ik bij de opening van de 2 nieuwe verdiepingen was, van de zogenoemde SMIB expo, was de vele hoeveelheid aan fashion. En dan bedoel ik niet algemeen bekende shit maar hele specifieke fashion. Je kan het een movement noemen of een soort collectief maar er kwam in ieder geval een hoop fashion bij elkaar.

Koopa & Locks the Painter waren de hosts van de avond met beide een aantal eigen kledingstukken en vooral zieke artworks. Er hing een laid back vibe en er was genoeg te zien. Hieronder heb ik een aantal brands om te pluggen die mij opvielen bij de opening. Als ik iemand ben vergeten wijs me er dan vooral op! Ik zou hen graag een keer interviewen om meer te weten te komen over de Instagram fashion movement die de afgelopen 2 jaar al opbloeit.

A Dream Made Simple ?

Our pink longsleeve 💓 Model: @sterrewilnognietnaarhuisman Photo: @stijndebelg

Een bericht gedeeld door A DREAM MADE SIMPLE (@adreammadesimple) op

That special time 22:22 ?

Giveaway at @jevadersam . 🌼

Een bericht gedeeld door 22:22 (@thatspecialtime) op

Skurtz & Shirtz ?

THANKS TO MY CUTIES @kalliejenner @moneymeid @r_e_u_s_a_n_i_d

Een bericht gedeeld door Skurtz & Shirtz (@skurtz_en_shirtz) op

Locks the Painter ?

12